Bij V&V Careers geloven we in het bieden van persoonlijke en professionele loopbaanbegeleiding aan onze kandidaten. We geloven dat iedereen het recht heeft op een carrière waar hij of zij gelukkig van wordt, en wij willen daarbij helpen. Onze ervaren relatiemanagers hebben veel kennis van verschillende branches en helpen onze kandidaten met het vinden van de juiste match met hun toekomstige werkgever.

We zijn ontzettend trots dat V&V Careers een grote rol speelt in het FC Utrecht Business Magazine! In een uitgebreid interview wordt onze werkwijze en visie op de arbeidsmarkt besproken en hoe wij ons onderscheiden in de markt. Als trotse partner van FC Utrecht bieden wij onze diensten aan bij andere bedrijven in de omgeving.

Onze werkwijze onderscheidt zich van andere recruiters, omdat we niet naar volume kijken, maar echt de tijd nemen om een band met kandidaten en bedrijven op te bouwen. We proberen onze kandidaten echt te leren kennen en dat gaat verder dan enkel het curriculum vitae. We hebben oprechte interesse in waar iemand vandaan komt, hoe hij of zij als persoon is, wat belangrijk voor die persoon is en welke wensen en doelen hij of zij heeft.

We hopen door ons interview in het FC Utrecht Business Magazine, dat we nog meer mensen kunnen bereiken gebruik kunnen maken van onze diensten.

Bekijk het interview via de volgende link: https://fcutrecht.edities.nl/business/2022_03/33/

 

Deel Deze Post!