Amstelveen,

Noord-Holland

Fulltime, Parttime

Opleiding

WO

Salaris

€ 9450

Jaren ervaring

5+ jaar

Als Senior Manager Audit & Assurance bij onze opdrachtgever ben je de drijvende kracht achter de samenwerking met de accountant, de klant en het team. Je zorgt ervoor dat alle assurance- en andere opdrachten vlekkeloos verlopen volgens de geldende wet- en regelgeving en kwaliteitsstandaarden. Als eerste aanspreekpunt voor de klant begeleid je hen door het gehele proces en zorg je voor heldere communicatie en transparantie. Binnen het team fungeer je als mentor en leider, waarbij je de werkzaamheden van je collega's begeleidt en beoordeelt. Daarnaast speel je een actieve rol in interne projecten gericht op het verbeteren van de dienstverlening. Je belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten het begeleiden en beoordelen van teamleden, het uitvoeren van risicoanalyses, het bepalen en uitvoeren van (controle)strategieën voor complexe onderdelen, en het deelnemen aan interne overleggen en projecten. Bovendien werk je continu aan je eigen professionele ontwikkeling en onderhoud je sterke klantrelaties. Je wordt onderdeel van een hecht en professioneel team bij onze opdrachtgever, dat bestaat uit ongeveer vijftien medewerkers die zich primair richten op assurance diensten. Samen streven ze naar de hoogste standaarden in onze dienstverlening en groei in professionele capaciteiten.

Senior Manager Audit

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is een professioneel kantoor op het gebied van accountancy, audit & assurance, fiscaal en juridisch advies en consultancy en maakt deel uit van een groot internationaal netwerk.

 

Wat biedt onze opdrachtgever jou

26 vakantiedagen met de mogelijkheid er 6 bij te kopen
Mobiliteitsvergoeding of leaseauto
Een goed pensioen
nspirerende trainingen, coaching en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
Laptop, telefoon(aanschaf)-vergoeding

 

Over de functie

Als Senior Manager Audit & Assurance bij onze opdrachtgever ben je de drijvende kracht achter de samenwerking met de accountant, de klant en het team. Je zorgt ervoor dat alle assurance- en andere opdrachten vlekkeloos verlopen volgens de geldende wet- en regelgeving en kwaliteitsstandaarden. Als eerste aanspreekpunt voor de klant begeleid je hen door het gehele proces en zorg je voor heldere communicatie en transparantie. Binnen het team fungeer je als mentor en leider, waarbij je de werkzaamheden van je collega’s begeleidt en beoordeelt. Daarnaast speel je een actieve rol in interne projecten gericht op het verbeteren van de dienstverlening. Je belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten het begeleiden en beoordelen van teamleden, het uitvoeren van risicoanalyses, het bepalen en uitvoeren van (controle)strategieën voor complexe onderdelen, en het deelnemen aan interne overleggen en projecten. Bovendien werk je continu aan je eigen professionele ontwikkeling en onderhoud je sterke klantrelaties. Je wordt onderdeel van een hecht en professioneel team bij onze opdrachtgever, dat bestaat uit ongeveer vijftien medewerkers die zich primair richten op assurance diensten. Samen streven ze naar de hoogste standaarden in onze dienstverlening en groei in professionele capaciteiten.

 

Wat neem je mee

Je hebt je RA opleiding afgerond en je bent ingeschreven in het register
Minimaal 10 jaar audit ervaring
Je bent een echte teamplayer

 

Zin in een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 📞 085-1300621.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? We helpen je graag verder!

Lever hier je CV in.