Willemstad,

Willemstad

Fulltime, Parttime

Opleiding

HBO

Salaris

€ 3500

Jaren ervaring

3 jaar

Als Senior Assistent Accountant Samenstelpraktijk op Curaçao heb je ontzettend leuke collega's en gezamenlijk een leuk klantenpakket van MKB tot aan multinationals. Mooie namen als Google en Apple behoren bijvoorbeeld tot de klanten. Door deze mix heb je veel diverse opdrachten waardoor je je in rap tempo in de breedte én diepte ontwikkeld. Je krijgt goede begeleiding en bent ondernemend en een doorzetter met een hands-on mentaliteit. Wat het nog leuker maakt is het klimaat, want je hebt vrijwel altijd lekker weer en de prachtige stranden vervelen echt niet.

Senior Assistent Accountant | Samenstel

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever op Curaçao is een grote speler in de Accountancy en biedt op maat gemaakte Accountancy oplossingen voor zowel lokale als internationale belastingwetgeving en tax compliance. Het is een professionele club die een full-service dienstverlening aanbiedt met daarin een Auditpraktijk, een Samenstelpraktijk, een Fiscale praktijk en een Payroll praktijk. Op kantoor werken ongeveer 45 mensen verdeeld over de verschillende disciplines. Er hangt een fijne en informele werksfeer waarin de collega’s goed op elkaar ingewerkt zijn. Ook worden er vaker teamuitjes georganiseerd. Aan het roer staan vier Partners: twee Partners Fiscaal en twee Partners voor de Accountancy verdeeld over de Auditpraktijk en de Samenstelpraktijk. Vergeleken met Nederland zit er meer verschil in de klanten op Curaçao. Zo werken zij voor zowel klein MKB als voor grote partijen als Apple en Google, zeker niet de minste!

 

Wat biedt onze opdrachtgever jou

23 vakantiedagen + 12 feestdagen
Leuke, informele, gezellige en betrokken collega’s
Een professionele werkruimte met veel diverse opdrachten
Hulp (ook financieel) met de verhuizing naar één van de eilanden
Een bonusregeling

 

Over de functie

Als Senior Assistent Accountant Samenstelpraktijk op Curaçao heb je ontzettend leuke collega’s en gezamenlijk een leuk klantenpakket van MKB tot aan multinationals. Mooie namen als Google en Apple behoren bijvoorbeeld tot de klanten. Door deze mix heb je veel diverse opdrachten waardoor je je in rap tempo in de breedte én diepte ontwikkeld. Je krijgt goede begeleiding en bent ondernemend en een doorzetter met een hands-on mentaliteit. Wat het nog leuker maakt is het klimaat, want je hebt vrijwel altijd lekker weer en de prachtige stranden vervelen echt niet.

 

Wat neem je mee

Je hebt al enkele jaren ervaring in de samenstelpraktijk
Je bent leergierig
Je bent ondernemend

 

Zin in een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op om de kansen en mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Het is echt de moeite waard! Bel ons op 📞 085-1300621

Klaar voor een nieuwe uitdaging? We helpen je graag verder!

Lever hier je CV in.