Groningen,

Groningen

Fulltime, Parttime

Opleiding

HBO

Salaris

€ 7500

Jaren ervaring

5+ jaar

Als Senior Accountant Samenstel kom je te werken in een ambitieus team van collega's. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen voor diverse klanten en het geven van advies op financieel gebied. Je werkt nauw samen met de Manager Samenstel en andere senioren om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en zorgt ervoor dat de werkzaamheden conform de professionele standaarden worden uitgevoerd. We zoeken iemand met een afgeronde HBO opleiding Accountancy, minimaal 5-8 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, uitstekende communicatieve vaardigheden, een zeer goede beheersing van Excel en Kennis van samenstelprogramma’s. Verder ben je een teamspeler, heb je leiderschapskwaliteiten, en ambitie om je te blijven ontwikkelen als professional.

Senior Accountant / MKB Adviseur | Samenstel

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is een informeel accountancy- en advieskantoor dat ondernemingen ondersteunt bij het behalen van hun zakelijke doelen. Het kantoor biedt diensten zoals accountancy, belastingadvies, HR-advies en financiële planning. Het team bestaat uit hoogopgeleide professionals die gebruikmaken van de nieuwste technologieën. De opdrachtgever is een betrouwbare partner voor alle zakelijke ondernemingen die behoefte hebben aan hoogwaardige accountancy- en adviesdiensten.

 

Wat biedt onze opdrachtgever jou

32 vakantiedagen
Een premievrij pensioen
Flexibele werktijden en hybride werken
Ontzettend leuke collega’s
Auto van de zaak

 

Over de functie

Als Senior Accountant Samenstel kom je te werken in een ambitieus team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen voor diverse klanten en het geven van advies op financieel gebied. Je werkt nauw samen met de Manager Samenstel en andere senioren om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en zorgt ervoor dat de werkzaamheden conform de professionele standaarden worden uitgevoerd. We zoeken iemand met een afgeronde HBO opleiding Accountancy, minimaal 5-8 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, uitstekende communicatieve vaardigheden, een zeer goede beheersing van Excel en Kennis van samenstelprogramma’s. Verder ben je een teamspeler, heb je leiderschapskwaliteiten, en ambitie om je te blijven ontwikkelen als professional.

 

Wat neem je mee

Je AA-titel
Meerdere jaren ervaring als tekeningsbevoegde accountant/adviseur
Je bent inventief, dienstverlenend en ondernemend ingesteld

 

Zin in een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op om de kansen en mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Het is echt de moeite waard! Bel ons op 📞 085-1300621

Klaar voor een nieuwe uitdaging? We helpen je graag verder!

Lever hier je CV in.