Utrecht,

Utrecht

Fulltime, Parttime

Opleiding

HBO

Salaris

€ 3500

Jaren ervaring

2 jaar

Bij onze opdrachtgever werk je als onderdeel van het Finance & Control team aan het optimaliseren van administratieve processen voor ondernemers. Je krijgt de kans om MKB klanten te helpen door ze inzicht te geven in cijfers met visuele rapportages en relevant advies. Jouw bijdrage is hierbij cruciaal: je biedt advies, handige digitale tools en uitgebreide ondersteuning om moderne, online administratieve diensten te leveren en klanten te adviseren over de inrichting van hun financiële administratie. Daarnaast coach je jouw collega's en help je ze verder te ontwikkelen tot toekomstige adviseurs. Je krijgt de kans om in wisselende teams met ervaren collega's te werken en te sparren over werkzaamheden en ideeën uit te wisselen. Jouw functie is zeer divers en biedt ruimte voor groei- en ontwikkeltrajecten. Jouw focus ligt op het ontzorgen van de klant en het bieden van toegevoegde waarde door specifieke klantkennis en kennis van de omgeving waarin de klant opereert.

Finance & Control Expert

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is een internationale accountancy, audit, tax en consultancy organisatie. Met veel kennis van regels en breed inzicht in de markt ondersteunen zij haar klanten en dragen zij bij aan de maatschappij. De klanten zijn MKB-ondernemers en (internationale) multinationals. Dit zorgt voor zeer interessante en verschillende opdrachten.

 

Wat biedt onze opdrachtgever jou

Premievrij pensioen
Goede coaching & begeleiding
Goede werk-privébalans
Fijne werkomgeving
Uitstekende opleidingsmogelijkheden

 

Over de functie

Bij onze opdrachtgever werk je als onderdeel van het Finance & Control team aan het optimaliseren van administratieve processen voor ondernemers. Je krijgt de kans om MKB klanten te helpen door ze inzicht te geven in cijfers met visuele rapportages en relevant advies. Jouw bijdrage is hierbij cruciaal: je biedt advies, handige digitale tools en uitgebreide ondersteuning om moderne, online administratieve diensten te leveren en klanten te adviseren over de inrichting van hun financiële administratie. Daarnaast coach je jouw collega’s en help je ze verder te ontwikkelen tot toekomstige adviseurs. Je krijgt de kans om in wisselende teams met ervaren collega’s te werken en te sparren over werkzaamheden en ideeën uit te wisselen. Jouw functie is zeer divers en biedt ruimte voor groei- en ontwikkeltrajecten. Jouw focus ligt op het ontzorgen van de klant en het bieden van toegevoegde waarde door specifieke klantkennis en kennis van de omgeving waarin de klant opereert.

 

Wat neem je mee

Je hebt minimaal een hbo-opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy afgerond
Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

 

Zin in een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op om de kansen en mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Het is echt de moeite waard! Bel ons op 📞 085-1300621

Klaar voor een nieuwe uitdaging? We helpen je graag verder!

Lever hier je CV in.