Goes,

Zeeland

Fulltime, Parttime

Opleiding

HBO

Salaris

€ 8500

Jaren ervaring

5+ jaar

Als Extern Accountant Audit & Assurance speel je een belangrijke rol in de groei en ontwikkeling van de auditpraktijk met specifieke aandacht voor internationale opdrachten. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van jouw klantenportefeuille, waarbij je zorgt voor een hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Je werkt aan diverse projecten in verschillende branches en coacht en begeleidt je collega's om samen te zorgen voor tevreden klanten. Voor deze rol is enige ervaring in de controlepraktijk, een passie voor het MKB, een internationale focus en volledige tekenbevoegdheid vereist. Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving met veel vrijheid en groei-mogelijkheden. De opdrachtgever is tweemaal uitgeroepen tot beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening in de laatste drie jaar.

Extern Accountant RA | Audit

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is een professionele club, ooit begonnen in Rotterdam, maar inmiddels zijn zij ook in Oost-, Midden- en West-Nederland te vinden. Een leuke partij met een persoonlijke werksfeer waar je goed kunt schakelen met de partners. In het klantenpakket zie je veel MKB werkzaam in verschillende sectoren.

 

Wat biedt onze opdrachtgever jou

28 vakantiedagen
Dagelijks een compleet verzorgde lunch
Een auto van de zaak
Een goede work/life balance
Flexibele werktijden

 

Over de functie

Als Extern Accountant Audit & Assurance speel je een belangrijke rol in de groei en ontwikkeling van de auditpraktijk met specifieke aandacht voor internationale opdrachten. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van jouw klantenportefeuille, waarbij je zorgt voor een hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Je werkt aan diverse projecten in verschillende branches en coacht en begeleidt je collega’s om samen te zorgen voor tevreden klanten. Voor deze rol is enige ervaring in de controlepraktijk, een passie voor het MKB, een internationale focus en volledige tekenbevoegdheid vereist. Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving met veel vrijheid en groei-mogelijkheden. De opdrachtgever is tweemaal uitgeroepen tot beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening in de laatste drie jaar.

 

Wat neem je mee

Je bent AFM-geregistreed Extern Accountant of bijna klaar voor deze stap
Je bent RA
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met MKB-bedrijven

 

Zin in een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op om de kansen en mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Het is echt de moeite waard! Bel ons op 📞 085-1300621

Klaar voor een nieuwe uitdaging? We helpen je graag verder!

Lever hier je CV in.