Senior Manager Accountancy MKB (AA) op Curaçao

Onze opdrachtgever biedt jou de unieke kans om als Senior Manager Accountancy MKB (AA) door te groeien naar Partner Accountancy MKB (AA) op het prachtige eiland Curaçao! Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde, ambitieuze en ondernemende Senior Manager Accountancy MKB (AA). Als Senior Manager Accountancy MKB (AA) ben je eindverantwoordelijk voor de Samenstelpraktijk, de kwaliteit van de collega’s (Vaktechniek) en sta je met drie andere partners aan het roer van dit mooie schip. We zoeken een echte People Manager. Een ervaren manager die weet hoe hij zijn team verder kan brengen, naar een hoger niveau kan krijgen en hier enorm veel plezier uithaalt.

Director Accountancy MKB (AA) op Curaçao

Onze opdrachtgever biedt jou de unieke kans om als Director Accountancy MKB (AA) door te groeien naar Partner Accountancy MKB (AA) op het prachtige eiland Curaçao! Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde, ambitieuze en ondernemende Director Accountancy MKB (AA). Als Director Accountancy MKB (AA) ben je eindverantwoordelijk voor de Samenstelpraktijk, de kwaliteit van de collega’s (Vaktechniek) en sta je met drie andere partners aan het roer van dit mooie schip. We zoeken een echte People Manager. Een ervaren manager die weet hoe hij zijn team verder kan brengen, naar een hoger niveau kan krijgen en hier enorm veel plezier uithaalt.

Partner Accountancy MKB (AA) op Curaçao

Onze opdrachtgever biedt jou de unieke kans om direct toe te treden als Partner Accountancy MKB (AA) op het prachtige eiland Curaçao! Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde, ambitieuze en ondernemende Partner Accountancy MKB (AA). Als Partner Accountancy MKB (AA) ben je eindverantwoordelijk voor de Samenstelpraktijk, de kwaliteit van de collega’s (Vaktechniek) en sta je met drie andere partners aan het roer van dit mooie schip. We zoeken een echte People Manager. Een ervaren manager die weet hoe hij zijn team verder kan brengen, naar een hoger niveau kan krijgen en hier enorm veel plezier uithaalt.