Professioneel, prettig en net die persoonlijke noot aan het contact die het verschil maakt!  V&V Careers heeft mij enorm geholpen en het contact was dan ook zeer spontaan en onderscheidend! Dank aan ieder van jullie en in het bijzonder Damian, Louis en Evi! Ik ga vol vertrouwen een nieuwe baan tegemoet en jullie hebben mij geweldig geholpen in mijn zoektocht!

Kandidaat

Zo’n anderhalf jaar geleden als mede-eigenaar van ons accountantskantoor in contact gekomen met Delano. Hierna hele leuke gesprekken gehad met Delano en Louis om elkaar beter te leren kennen. V&V Careers onderscheid zich in de markt door zowel het kantoor als de kandidaten eerst persoonlijk te willen leren kennen alvorens er wordt voorgesteld. Erg goede ervaringen mee en prettige mensen om mee samen te werken.

Opdrachtgever

Afgelopen jaar had ik niet meer de drive en passie in mijn werkzaamheden als (belasting)adviseur voor het MKB.
Had uitdaging nodig en iets nieuws.
Dat het gras elders niet groener is was ik mij van bewust. Veel recruiters die je berichten sturen via LinkedIn, de één wat agressiever en onpersoonlijk dan de ander. Reageer daar vaak niet op. Toen was daar in één keer Team Damian en Delano van V&V Careers. Hun persoonlijke aanpak en zonder push gedrag heeft mij aangesproken. Zij waren er op de momenten wanneer het moest, maar ook op de momenten dat ze aan de zijlijn stonden (stapje terug), heeft mij rust en persoonlijk contact gebracht. Dit heeft er toe geleid dat ik op dit moment elders een baan heb gevonden, die zoals het er nu uitziet, bij mij past. Dat heeft ook deels te maken met hun visie en vooral persoonlijke aanpak. Dus zoek je wat anders, wellicht kan dit ook voor jou de klik worden, die ik als prettig heb ervaren. Beste Team Damian en Delano, voor nu bedankt en blijf vooral zoals jullie nu zijn.
Groeten Frank Noorlander

Kandidaat

Via V&V Careers heb ik een overstap naar een nieuwe werkgever mogen maken. Delano en Louis zijn snel, accuraat en betrokken. Beide heren hebben goed met mij meegedacht bij het zoeken naar een passende werkgever en zijn betrokken geweest bij alle stappen van dit proces. Bij geringste vragen kun je laagdrempelig bij ze terecht. Kortom, goede ervaring met V&V Careers!

Kandidaat

Professioneel, prettig en net die persoonlijke noot aan het contact die het verschil maakt! V&V Careers heeft mij enorm geholpen en het contact was dan ook zeer spontaan en onderscheidend! Dank aan ieder van jullie en in het bijzonder Damian, Louis en Evi! Ik ga vol vertrouwen een nieuwe baan tegemoet en jullie hebben mij geweldig geholpen in mijn zoektocht!

Kandidaat

Na mijn besluit om vanuit Berlijn terug te verhuizen naar Nederland in contact gekomen met V&V careers en Delano. Na een oriënterend gesprek belde hij na 2 weken alweer terug met een uitstekende match. Ook gedurende de sollicitatie procedure bleef hij in contact en bleef zeer betrokken.
Ik ben inmiddels aangenomen bij een accountant- en advies kantoor.

Kandidaat

Ik heb V&V Careers leren kennen als een echte sparringpartner wat betreft mijn carrière. Zij hebben mij geholpen met het goed in beeld krijgen waar ik nu sta, waar ik voldoening uit haal en waar ik naar toe wil. Ben je opzoek naar een professionele partij die jou als persoon centraal zet bij je volgende stap? Raad ik zeker aan om eens te bellen met V&V Careers.

Kandidaat

Ik wil Damian, Louis, Nikky bedanken voor het positief benaderen via LinkedIn en werd zonder dat ik zoekende was enthousiast gemaakt om me te verdiepen in een nieuwe baan. Ook de begeleiding vanaf het begin tot nu toe is bijzonder. Heb een switch gemaakt naar m’n nieuwe werkgever JEX en ga starten per 1 oktober met veel plezier. Bedankt voor deze mooie bijzondere kans die ik heb gekregen door jullie inzet. Groetjes Jolanda en proost 🥂 op een

Kandidaat

Ben door een vriendelijke Damian benaderd via LinkedIn dat ze misschien een passend vacature voor mij hadden. Telefonisch een kennismaking gedaan met Damian en mij voorgesteld aan het bedrijf. Alles ging als een sneltrein en was aangenomen door het bedrijf. Mijn arbeidsovereenkomst werd geregeld door Delano een man die voor mijn oude dag heeft gezorgd en veel voor mij heeft betekent. Ik wil de Damian, Louis en voor Delano bedanken voor alles wat ze voor mij hebben gedaan. Ga zo door en zal jullie vast aanbevelen.

Kandidaat

Via LinkedIn benaderd door V&V Careers. Louis heeft mij heel goed op weg geholpen door mee te denken voor een passende baan die aansluit bij mijn specifieke wensen. Ik ben dankbaar voor deze prettige ervaring.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw vakgebied? Dan raad ik V&V Careers zeker aan!

Kandidaat

Ik werk inmiddels al 2 jaar samen met V&V Careers. V&V Careers is een zeer professionele en tegelijkertijd zeer prettige partij om mee samen te werken. Een partij binnen de arbeidsmarkt die zichzelf onderscheid door snelle service en persoonlijke aandacht. Op nog vele succesvolle jaren!

Opdrachtgever

Ik ben goed geholpen door de heren van V&V Careers. Leuke partij, ze zijn oprecht geïnteresseerd. Ik zat al goed op mijn plek, maar ik ben toch overgestapt via V&V Careers, waardoor ik nu, tegen verwachtingen in, op een nog betere plek zit!

Kandidaat

Zelden zo’n leuk, professioneel en persoonlijk recruitmentbureau meegemaakt. V&V Careers denkt echt met je mee en is ook betrokken van begin tot eind. Je voelt aan alles dat het niet om ‘’scoren’’ gaat, maar gewoon om kwaliteit leveren.
Echt een aanrader!

Kandidaat

V&V careers, een jong recruitmentbureau dat mij geholpen heeft bij het vinden van de juiste werkgever! Ze luisteren eerst naar je wensen en proberen dan een baan te vinden die daar zo goed mogelijk bij past!

Kandidaat

V&V Careers kan ik aanraden als partij voor W&S vraagstukken. Kenmerkend voor de heren is de snelheid, betrokkenheid en flexibiliteit. Ga zo door!

Opdrachtgever

Dit is nu eens recruiter die niet alleen aan zijn eigen zaken denkt maar er ook echt er is voor de kandidaat. het is persoonlijk en oprecht. Menig rekruteringsbureau kan hier een voorbeeld aan nemen

Kandidaat

Kort gezegd; positief verrast!
Reeds vorige zomer door Delano van V&V Careers benaderd via Linkedin.
Terwijl ik helemaal niet zoekende was en in eerste instantie, vanwege persoonlijk omstandigheden, de bemiddelingen had afgekapt, werd ik nu opnieuw door Delano benaderd over een passende uitdaging. Na een aantal prettige gesprekken met Delano toch de gok gewaagd en op sollicitatiegesprek gegaan. Een schot in de roos! Zowel functie als organisatie sloeg bij mij enorm aan en deze interesse was wederzijds. Absoluut top hoe Delano mijn persoonlijkheid, zelfs telefonisch, heeft weten in te schatten en dit weet te matchen met een organisatie die echt bij mij past. Delano is toegankelijk en betrokken. Gedurende het sollicitatieproces houdt hij nauw contact en blijft in verbinding. Geeft advies en motiveert waar dit nodig is. Dikke pluim!

Kandidaat

Louis heeft eerst een gesprek gedaan om te kijken welk soort kantoor goed bij me zou passen. Daarna een match gemaakt en zodoende ook een kantoor voor stage gevonden. V&V Recruiters is een prima plek als je nog op zoek bent naar een baan aangezien ze ook bedrijven zoeken die bij jouw persoonlijkheid past.

Kandidaat

5 sterren!

Zijn zeer behulpzaam en schakelen snel in het contact tussen bedrijf en kandidaat!

Alles werd voor me geregeld, heel fijn contact gehad en ik zit nu helemaal op mijn plek!

Bedankt toppers!

Kandidaat

Erg fijn contact gehad met Nikky en via haar begonnen bij mijn nieuwe werkgever. Ik ben er erg blij mee! Ben goed geholpen en er werd ook goed naar mij en mijn wensen geluisterd. Ik zit in elk geval op mijn plek en raad V&V Careers zeker aan!!

Kandidaat

Ik ben benaderd via LinkedIn door V&V Careers. Of ik interesse had in een nieuwe uitdaging? Na een aangenaam en prettig gesprek met V&V Careers heb ik de stap gezet richting een sollicitatiegesprek. In eerste instantie wist ik nog helemaal niet zeker of ik de stap naar een nieuwe baan wel wilde maken, maar wie niet waagt wie niet wint….

En…na mijn eerste sollicitatie gesprek was ik om! Wat een leuke baan en wat een mooie werkgever. Het gesprek gaf me veel energie. Ik had niet verwacht dat ik écht toe was aan iets nieuws. Maar zo zie je maar dat het goed is om de mogelijkheden die op je pad komen te onderzoeken. Er kan iets fantastisch uitkomen!

Contact met V&V Careers heb ik als zeer prettig en toegankelijk ervaren.

Bedankt voor de bemiddeling!

Kandidaat

Via LinkedIn ben ik benaderd door V&V Careers. Vanuit V&V wordt er echt gekeken en geluisterd naar je persoonlijke wensen. Delano is altijd bereid om te helpen en reageert snel op vragen. Ik ben blij met de match die we hebben gevonden en kan V&V Careers dan ook zeker aan iedereen aanraden!

Kandidaat

Via V&V Careers ben ik bij mijn nieuwe werkgever terecht gekomen. Ik ben enorm blij met het contact wat ik met Louis en Delano heb gehad en de gesprekken die ik met hen heb gevoerd heb ik als zeer positief ervaren. Zij hebben gekeken welk kantoor echt bij mij als persoon past n.a.v. deze gesprekken. Echt een verademing t.o.v. andere recruiters die je klakkeloos overal voorstellen om te kunnen scoren. Ik ben ontzettend blij met de keuze die ik heb gemaakt. Ik raad het iedereen aan om in gesprek te gaan met V&V Careers. Ook wanneer je niet actief op zoekt bent, kun je fijn met hen praten om te sparren over jouw toekomst. In één woord: TOP!

Kandidaat

Benaderd via LinkedIn door V&VCareers met een mogelijk goed voorstel. Na een telefonische intake, veel informatie gehad over een eventuele nieuwe baan. Na een leuke meeloopdag, besloten om de nieuwe uitdaging aan te gaan. In het proces begeleid door Delano. Delano is erg begripvol, geeft goed advies, is betrokken, goed bereikbaar en communiceert duidelijk. Heel fijn. Alles was top geregeld. Ondanks ik nu ook een leuke baan heb, heb ik enorm zin om te beginnen bij mijn nieuwe werkgever. Dat dankzij V&VCareers.

Kandidaat

Ondertussen alweer een week werkzaam voor mijn nieuwe werkgever en mijn mogelijkheden zijn enorm! Ik wil in het bijzonder mijn naamgenoot tevens de oprichter van V&V Careers bedanken!

Wij hebben vooraf veel gesproken. Veel geleerd van je adviezen omtrent mijn eigen persoonlijkheid. V&V Careers heeft op basis van mijn ambities, zakelijke verwachtingen en persoonlijkheid meerdere interessante kantoren aangeboden. Eén daarvan, gaf mijn contactpersoon al aan, dat het waarschijnlijk de perfecte match zou zijn. Niet was hier minder waar!

V&V Careers stak er vooraf echt tijd in om mij te leren kennen, zodat zij mij werkgevers konden aanbieden waar ik mij ook echt op mijn plaats zou voelen. Eenmaal tijdens het sollicitatieproces kon ik ook altijd weer terecht voor adviezen en tips.

Kandidaat

Lang aan het zoeken geweest naar gekwalificeerd personeel in onze accountancy sector. Na een uitgebreid gesprek met Louis heb ik besloten om V&V Careers ons te laten helpen met het zoeken naar geschikt personeel. Louis heeft ons goed geholpen met het personeelsbeleid en heeft na 2 weken de eerste kandidaat aangedragen. Na 4 weken hebben wij 2 vacatures gevuld! Enorm blij met dit resultaat!

Kandidaat

Via een benadering van Delano op Linkedin ben ik terecht gekomen bij mijn huidige werkgever. Ondanks dat ik uitermate tevreden was bij mijn oude werkgever heeft Delano toch een match gevonden die nog beter bij me past. Ik ben V&V careers en in het bijzonder Delano ontzettend dankbaar voor de vele fijne gesprekken. Hij is er echt voor je en doet echt zijn best voor je. Houdt wekelijks contact, ook wanneer er voor hem geen belang meer bij is om contact te onderhouden. Echt een top gozer, louter positieve woorden over voor de samenwerking! Bij twijfels denkt hij ook erg met je mee en heeft hij toch een insteek om het uiterste uit je carrière te halen op een plek waar je lang kunt werken. Je krijgt snel het gevoel alsof je met een vriend te maken hebt i.p.v. een vreemde. In deze corona tijden helaas niet real life mogen ontmoeten maar dat belemmerde ons samenwerking niet.

Ik zou ze zeker aan een ieder aanraden (hetgeen ik al doe), zoals uit mijn loftuitingen reeds blijkt. Nogmaals bedankt!

Kandidaat

Overstap van werkgever binnen de accountancy

Delano benaderde mij voor een functie bij een accountantskantoor in mijn regio. Ik ben vervolgens het gesprek met hem aangegaan en ik moet zeggen dat ik verbluft ben van zijn manier van werken. Hij is persoonlijk, komt zijn afspraken na en kijkt echt naar passende kantoren afgestemd op mijn wensen. Een topper! Ik ben blij in mijn nieuwe functie!!

Kandidaat

Prima contact gehad met Delano. Ik ben goed geholpen en er was zeker geen gebrek aan het nemen van initiatief vanuit V&V Careers.

Kandidaat

Binnen ons team waren we op zoek naar enthousiaste en goede versterking. Via V&V careers is dit ook gelukt.

Heren, dank voor de prettige samenwerking!

Opdrachtgever

Zeer vriendelijke en nette eigenaar. Veel gesproken met Delano voor de overstap naar een nieuwe werkgever binnen de accountancy.
Hij heeft mij goed geholpen aan een werkgever waar ik mij geheel thuis voel.

Kandidaat

Goed en prettig contact gehad met Gerlinde. Samen de mogelijke opties bekeken waarbij echt rekening werd gehouden met wat voor soort kantoor bij mij past als persoon. Handig dat zij zoveel weten over de kantoren. Aanrader voor iedereen die benieuwd is naar zijn/haar mogelijkheden op werkgebied!

Kandidaat

Leuke gasten! Super geïnteresseerd en willen altijd mee denken.

Kandidaat

Goed bedrijf die de tijd en aandacht voor je neemt. Luisterd naar wat je wilt en naar aanleiding daarvan ook gaat kijken wel bedrijf bij je past. Uitstekend geholpen door Delano en Nikky. Mijn dank ook deze.
Ton Kuiper

Kandidaat

Het contact ging goed en makkelijk: van even snel een belletje of een appje tot echt advies. Ook in het weekend snel reactie. Zelfs na het tekenen van het nieuwe contract staan ze nog klaar om even te vragen hoe het gaat, je te helpen en je vragen te beantwoorden. Een positieve ervaring!

Kandidaat

Hele hartelijke, meedenkende en professionele recruiters!

Opdrachtgever

Mij zeer goed geholpen met mijn zoektocht naar de juiste bedrijf.

Kandidaat

Mij zeer goed geholpen met mijn zoektocht naar de juiste bedrijf.

Kandidaat