V&V Careers – JEX Cup 2022

Op 21 juni 2022 schitterde V&V Careers op het podium van de allereerste JEX Cup en behaalde een indrukwekkende 2e PRIJS! 🏆

Triomf voor V&V Careers bij de Inaugurele JEX Cup op 21 juni 2022

Op een stralende zomerdag, 21 juni 2022, nam V&V Careers deel aan de allereerste JEX Cup, een opwindende competitie die bedrijven uitdaagt om hun beste beentje voor te zetten in een reeks uitdagende wedstrijden. De verwachtingen waren hooggespannen, en het team van V&V Careers stelde niet teleur, want ze eindigden met een schitterende 2e plaats, met een indrukwekkende prijs als beloning voor hun inspanningen.

De JEX Cup is een unieke competitie die bedrijven de kans biedt om hun teamgeest, creativiteit en vaardigheden op de proef te stellen. Het evenement bracht deelnemers van verschillende industrieën samen in een vriendelijke maar competitieve sfeer. Het doel was om te laten zien wat hun bedrijf te bieden heeft, en V&V Careers deed dat met verve.

Het team van V&V Careers was goed voorbereid en gemotiveerd om de competitie aan te gaan. Ze hadden maandenlang getraind en strategieën uitgedacht om elk evenement met succes te doorstaan. Van hindernisbanen tot creatieve challenges, het team van V&V Careers liet zien dat ze niet alleen over de benodigde vaardigheden beschikten, maar ook over een ongekend doorzettingsvermogen.

Hoewel het team ernaar streefde om de eerste plaats te behalen, was hun tweede plaats absoluut een prestatie om trots op te zijn. Ze overtroffen veel concurrenten en bewezen hun vastberadenheid om te winnen. De 2e prijs was een welverdiende beloning voor hun harde werk en toewijding.

Naast het winnen van de 2e prijs, had V&V Careers ook de kans om waardevolle connecties te leggen en te netwerken met andere deelnemende bedrijven. Het evenement bood een unieke gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen, wat de groei en ontwikkeling van het bedrijf in de toekomst alleen maar zal versterken.

De dag was gevuld met opwinding, teamwork en prestaties, en om de hoogtepunten van deze fantastische dag te bekijken, nodigen we je uit om de onderstaande video te bekijken. Het toont de passie, inzet en vreugde van het team van V&V Careers terwijl ze de JEX Cup veroverden en een belangrijke mijlpaal bereikten in hun bedrijfsgeschiedenis.

V&V Careers kijkt met trots terug op hun prestaties bij de eerste JEX Cup en is vastbesloten om hun succes voort te zetten in de toekomst. Ze zijn klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en hun positie in de branche te versterken, en ze zijn dankbaar voor de steun van hun medewerkers, klanten en partners die hen hebben geholpen om dit succes te bereiken. Samen kijken ze uit naar nieuwe kansen en prestaties in de wereld van V&V Careers.

Schrijf je in!