IMVO bij V&V Careers

IMVO is een onderdeel van ondernemen wat wij bij V&V Careers hoog in het vaandel hebben staan. Hoe we dat doen?

Bij V&V Careers: Een Toewijding aan Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO)

Bij V&V Careers vormt Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO) een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We geloven sterk in de kracht van verantwoord ondernemen en streven ernaar om een positieve impact te hebben op onze medewerkers, de gemeenschap en de wereld als geheel. Maar hoe zetten we dat in de praktijk om?

1. Gezonde Voeding: Een van de manieren waarop we IMVO in de praktijk brengen, is door het aanbieden van een gezonde, evenwichtige lunch voor onze medewerkers. Deze lunch wordt samengesteld met producten die voldoen aan de principes van de schijf van vijf, waardoor onze teamleden kunnen genieten van voedzame maaltijden die hun welzijn bevorderen.

2. Vitaliteitsvergoeding: We geloven sterk in het belang van lichaamsbeweging en fysieke gezondheid. Daarom bieden we onze medewerkers een vitaliteitsvergoeding aan, die hen aanmoedigt om actief te blijven en gezonde levensstijlkeuzes te maken.

3. Deelname aan Sportieve Evenementen: We moedigen onze medewerkers actief aan om deel te nemen aan verschillende sportieve evenementen. We geloven dat sport niet alleen bijdraagt aan fysieke gezondheid, maar ook aan teambuilding en welzijn. Bovendien, wanneer mogelijk, organiseren we deze evenementen met een maatschappelijk doel als achtergrond, zodat we bijdragen aan het welzijn van anderen in de gemeenschap.

4. Flexibele Werkuren: We begrijpen het belang van een gezonde balans tussen werk en privé. Daarom hebben onze medewerkers een contract voor 40 uur per week, maar werken ze er feitelijk 35. Dit biedt hen de flexibiliteit om zorg te dragen voor hun persoonlijke behoeften en verplichtingen.

5. Gedeeld Succes: Bij V&V Careers geloven we in een cultuur van gedeeld succes. Onze medewerkers en het bedrijf delen in de positieve resultaten, wat zorgt voor een sterke verbondenheid en betrokkenheid.

6. Transparantie en Ethiek: We hechten grote waarde aan transparantie en ethisch ondernemen. Onze bedrijfspraktijken zijn gebaseerd op hoge ethische normen om ervoor te zorgen dat we geen compromissen sluiten met onze waarden. We geloven dat verantwoord ondernemen begint bij eerlijkheid en integriteit.

7. Beperkte Reistijd: We respecteren de tijd en het welzijn van onze medewerkers. Daarom hebben we een beleid waarin de reistijd van onze mensen beperkt wordt tot maximaal 15 minuten, waardoor ze meer tijd hebben voor hun persoonlijke en professionele leven.

Daarnaast zetten we ons actief in om ervoor te zorgen dat iedereen, ongeacht hun achtergrond of omstandigheden, gelijke kansen en mogelijkheden krijgt in het leven. Dit omvat initiatieven en betrokkenheid bij maatschappelijke projecten die de gemeenschap ten goede komen.

Bij V&V Careers zijn we vastbesloten om onze inzet voor IMVO voort te zetten en om voortdurend nieuwe manieren te vinden om een positieve impact te hebben. We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid de sleutels zijn tot een betere toekomst voor ons allen. We hopen dat deze toewijding anderen zal inspireren om ook stappen te zetten in de richting van een meer rechtvaardige en duurzame wereld.

Schrijf je in!