LEES HIER ALLE

BLOGS

ESG-Reporting wordt steeds belangrijker!

ESG-reporting wordt steeds belangrijker voor bedrijven en hun stakeholders. Maar wat houdt ESG-reporting precies in en wat voor invloed zal het hebben op de accountancysector?

Wat ben jij waard?

“Ken je je eigen waarde? Het is een essentiële vraag waar veel jonge mensen niet altijd bij stilstaan. Toch kan het besef van je eigen waarde een aanzienlijk verschil maken in je carrière en bij salarisonderhandelingen.

De rol van een recruitmentbureau in de afgelopen 20 jaar

De rol van een recruitmentbureau in de financiële sector is in de afgelopen 20 jaar aanzienlijk veranderd, van een eenvoudige matchmaker naar een adviserende rol. Deze verschuiving is vooral te danken aan de evolutie van technologie en de groeiende behoefte aan gespecialiseerde expertise.

Veranderende wetgeving IMVO

IMVO, of Integriteit en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, is een hot topic in de huidige bedrijfswereld. Het betekent dat werkgevers niet alleen verantwoordelijk zijn voor hun eigen winst en groei, maar ook voor de impact die hun bedrijfsvoering heeft op de maatschappij en het milieu. Dit kan variëren van het verminderen van hun ecologische voetafdruk tot het voorkomen van discriminatie in de werkomgeving.

V&V Careers in het FC Utrecht Business Magazine

Bij V&V Careers geloven we in het bieden van persoonlijke en professionele loopbaanbegeleiding aan onze kandidaten. We geloven dat iedereen het recht heeft op een carrière waar hij of zij gelukkig van wordt, en wij willen daarbij helpen. Onze ervaren relatiemanagers hebben veel kennis van verschillende branches en helpen onze kandidaten met het vinden van de juiste match met hun toekomstige werkgever.

IMVO bij V&V Careers

IMVO is een onderdeel van ondernemen wat wij bij V&V Careers hoog in het vaandel hebben staan. Hoe we dat doen?

Earth Day 2022

Een betere wereld begint bij jezelf en daarom gaan wij vanaf nu bij elke plaatsing een boom planten!

Make A Wish

Wij hebben maar liefst 500,- euro mogen doneren aan Make-A-Wish Nederland.

V&V Careers – JEX Cup 2022

Op 21 juni 2022 schitterde V&V Careers op het podium van de allereerste JEX Cup en behaalde een indrukwekkende 2e PRIJS! 🏆

De voordelen van een goede recruiter

Je bent vast wel een keer benaderd door een recruiter of je hebt er al een gebruik van gemaakt. Maar waarom zal je dan gebruik maken van een recruiter, want er zijn toch zo veel vacatures waardoor je overal wel kan werken. Wij snappen waarom je dat denkt, maar aan een recruiter zitten wel echt voordelen
Meer posts aan het laden..